Podrške plemenitih

Emir Ramic, je postovani akademicar, odlucna osoba, divan mentor i najbitnije velika inspiracija

Licno poznajem gospodina Emira Ramica, godinu dana  a poznata sam sa njegovim radom u Kanadi od 2006-e godine. Do sada je velika cast raditi sa individualcem koji se strogo bori za istinu i pravdu a i za Bosnu i Hercegovinu. Gospodin Ramic je velika inspiracija Bosnjackom narodu u Dijaspori i jos veca inspiracija meni. Za osobe kao ja, Emir je kreiro jak trag za istinu i pravdu za buduce generacije; da se nikada ne zaboravi agresija I genocid nad Bosnjacima i da se nikada vise ne ponovi.

Sa Emirovom pomoci za godinu dana stekla sam puno iskustva u vezi lobiranja, stanja Bosanske politike i istrage za genocid i agresiju u Bosni i Hercegovini.  On je imao veliki uticaj na sve sto sam uradila do sada za Bosnu i Hercegovinu i Kanadske-Bosnjake. Divno je vidjeti osobu da se isada bori za istinu i pravdu za sve drzavljanine Bosne i Hercegovine. On nama svima daje nadu i pokazao nam je da pozitivne promjene su moguce sa teskim radom i posvetom. Mene je licno inspirisao da se borim za ono u sto vjerujem i da se nikada ne treba predati.  

Gospodin Ramic, strogo vjeruje u aktivnosti omladine i zahvalna sam da imaju ljudi kao on. Ovo je dokaz da jedan od njegov ciljeva ja da nastavi pomagati Bosni i Hercegovini i svim ljudima koji vjeruju u mir, istinu i pravdu. Kao mlada aktivista i akademicar, Emir mi je pokazao da dijela su jaca od rijeci i najbolji nacin inspirisati druge je da zapocnes nesto sam, a rezulatati ce dokazati sve.  Emir Ramic, je postovani akademicar, odlucna osoba, divan mentor i najbitnije velika inspiracija. Njegova dijela do sada nikada nece biti zaboravljena.  Cast mi je raditi sa gospodinom Ramicem i zelim da nastavim da ucim i rastem kao akademicar  sa njegovom pomoci. 

Aldina Muslija, clan UO KBSA i IRGC

Vijesti: