Podrške plemenitih

Zemir S.

Poštovani prof. Ramiću!

 

Vama i Vašim saradnicima i svim dobrim ljudima u Kanadi čestitamo na borbi vrijednoj dostojanstva da se ne zaboravi najteži ratni zločin - zločin genocida (djelo koje životinja životinji ne radi/kako reče Erich Fromm čovjek je jedini primat koji ubija svoju vrstu i to iz zadovoljstva - to se upravo desilo našem narodu u BiH).

Sve što Vam bude trebalo u BiH a procijenite da vam mogu pomoći obratite se u svako doba i sa zadovoljstvom ćemo poduzeti sve da vaše zahtjeve realizujemo.

Osim znanstvenog rada, jedna grupa znanstvenika, biznismena, ljudi iz dijaspore se zabrinula sa stanjem u BiH - a posebno vremenom koje dolazi/u kojem će po nama ubrzo doći ponovo do borbe za BiH - kojim sredstvima to svakako zavisi od neprijatelja BiH, a što se tiče patriota spremni smo na sve oblike odbrane BiH ne žaleći ponovo svoje imetke i svoje živote dati u odbranu BiH. Odlučili smo se za formiranje nove političke Stranke - koja nije cijepanje bošnjačkog jedinstva jer ove postojeće ne samo da nisu ujedinjene već neprijateljski djeluju jedna prema drugog - onda mi ne razbijamo jedinstvo/dobro - već razbijamo nešto loše, i zato smo se formirali (na matrici poštenih, sposobnih i zaslužnih kadrova rradimo diljem BiH i naše dijaspore). Ukoliko imate bilo kakvu ideju u vezi navedenog bio bih počašÄ‡en da nam date, jer da znate o vama se zna puno toga kao čestitom, poštenom i odanom BiH patrioti.

U prilogu Vam šaljem neke materijale , pa kada budete imali vremena da pogledate.

Doc. Dr. Zemir Sinanović

Vijesti: