Podrške plemenitih

Plemeniti govore

Mirsad Causevic Thanks Emir, hvala na borbi za istinu. Thanks for the fighting for the truth. Peace to you your family and friends and Canadians people.
Amira Osmanagic Kamenjas Hvala ti Legendo Bosanska!!! za sve ti Hvala,da TI Allah dragi podari snage i sabura da ostaneš na istrajnom putu i svi Kao Ti ustrajemo za bolje sutra Svih nas Bosanaca i Hercegovaca ma Gdje bili na ovom Dunjaluku!!!
Hadzera Biscevic Omerovic ⚜️Svako dobro i selam na tom putu, veliki čovječe Emir Ramicu.
Mugdim Galijašević Gotovo ista priča gospodine Ramiću kako u zemljama gdje je naša dijaspora, tako i u matic. Šre se negativne predrasude o Bosni i Hercegovini. Neistinom pokušavaju da našu zemlju prikažu kao nekim drugim narodom. Negiraju genocid i agresiju u BiH, šire neistine o opasnosti od terorizma u našoj zemlji. A sve zbog toga da bi na sve načine ugrozili našu državu Bosnu i Hercegovinu. Te laži potiču odakle su poticale i one prije toga inspirisane nacionalističkim ideologijama. Moramo se protiv ovih dobro osmišljenih laži boriti istinom o našoj zemlji, genocidu, agresiji, ubistvima nedužnih ljudi. Zato se ne mogu složiti s nekikm mišljenjima da je dosta pisanja o agresiji na BiH. Nije malo onih koji bi bili sretni da veo zaborava sahrani istinu. Jednako kao što se moramo boriti za svoju budućnost, moramo voditi rat za istinu o svemu što se dogaÄ‘alo, da nam se ne bi ponovilo.
Jasmina Meho Demirović Imate moju podršku i srcem i dušom i riječju - knjigom.
Armin ÄŒusto Moj ucitelj!
Emira Ramic Hvala ti Emire na dugogodisnjoj borbi za istinu i pravdu. Neka ti dragi Allah podari snage da istrajes na tom putu.
Amir Ahmetspahic Dok mi svi nee budemo istinski borci za istinu kao Dr.Profesor EmircRamic bice nam kako nam je.Taj covjek 24 sati radi za bosanski narod,zapitajmobse mi ostali koliko saribdnevno radimonza fobrobit bosanskog naroda?
Salko Bajrovic Velika podrska velikom covjeku Emiru Ramicu.
Saban Basic Afreim Dr. Emire.  Mi i nasa omladina podrzavamo velikog svijetskog lidera Justina.  Zamoljavam sve ljude dase ukljuce u kampanju da ponovo izaberemo Justina slujedece godine na izborima. Liberals. com
Emira Ramic Svaka cast tebi Emire i najboljem Kanadskom premijeru.
Selma Islamovic Spahalic Sve pohvale za našeg Prof. Ramića
Sukrija Meholjic Svaka cast za prof Ramica i IGK!
Burhan Bey Husika Aferim našem prof Emiru. Ali bitno je da se zna da Kanada ima jednog od najboljih lidera u Svijetu.
Sabina Hamzic Mujanovic Justin je divan čovjek.

Vijesti: