Podrške plemenitih

Plemeniti govore

Mufida Zaganjori
Hvala na svemu gosp. Ramicu, Vi ste zasluzni za pozitivan odnos Canade prema Bosni i Hercegovini.
Aisa Purak MashaAllah i Aferim Dr. Emir Ramic
Emir Mujadzic
bravo Emire , Bosna je ponosna na tebe i tvoj rad.
Zefira Hedzic Svaka cast! Da nas ima bogdom vise kao sto je Emir Ramic.
Armin ÄŒusto Nas najbolji ambasador.
Selima Kljunic Häfliger
Bravo Emire ,vidi se da se zalazes za istinu i samo istinu, sve pohvale za tvoj rad !
Emira Ramic Jedno veliko hvala Emire za tvoj dugogodišnji rad. Da nas ima više kao što si ti da pišu i opominju na genocid i zločine da se ne zaboravi i da se više nikad ne ponovi .
Denijal Kararic Postovanje na radu i sirenju istine o genocidu unasoj Bosni i Hercegovini .. Cestitke Ramicu !
Alma ÄŒizmic Clausen Lako je komentarisati a sjediti skrstenih ruku. Nije lako biti na strani pravde. Sa svih strana ti prijete ne samo one koje se bore vec i njihove porodice. Ali pravi borci za istinu i pravdu i da se ne dozvoli nova pokoljenja u nasoj zemlji,pored svih tih napada, volenterskih radnih dana ne posustaju i nikad nece posustati, jer ovakvi komentari nas prave jacim, upornijim i sa vecom zeljom da donesemo i postignemo neko bolje sutra u toj nasoj zemlji. Ne da se svetimo vec da se neka poruka i znanje izvuce iz svega ovog da se nikad vise ne ponovi 1992. Hvala vam Direktore Ramicu na svemu, uz tebe smo.
Emir Grozdanic Moje cestitke za velikog Bosnjaka Gaziju.
Hamdija Osmana Torlak Na putu Istine i pravde treba da budemo svi ukljuceni u rad zajednicki rad jer pobjedama na papiru mi bijedimo iluzije da nam se opet ne desi Genocid i stradanje naroda ako ne zbog nas onda zbog nase djece i narastaja koji ce doci poslije nas da bar znaju od nas a ne da im drugi to pricaju ili da ode sve zaboravu zato podrska svim Borcima za Istinu i pravdu i svaka pomoc je dobro dosla dali materijalna ili bilo koja druga Emir Ramic je veliki borac na ovim prostorima za dokazivanje i kazivanje Istine i Pravde velika ljidska velicina koja zasluzuje postovanje podrsku i zajednistvo zato poznavajuci te Gosp. Fikrete kao jednog Intelektualnog nadarenog covjeka da se ukljicis u rad i da svi pobijedimo na papiru a imaju veci organi reda da se pozabave oko zlocinaca koji slobodno setaju Canadom ovo je moj prijedlog da jednom vec na ovim prostorima pocnemo djelovati zajednicki da nam stubovi budu jaci u ovom internacionalnom svijetu i ovoj lijepoj zemlji Canadi sva podrska Borcima za Istinu i pravdu i da njih dragi Allah dz.s. sacuva od svakog zla i nevolja ....
Elvis Redzic Eko
Dok kanada ima dvije rezolucije o genocidu u srebrenici nasa kao fol braca turci nemaju nijednu. Cudan rezon za bratstvo.
Armin ÄŒusto
Direktor Institute For Research Of Genocide Canada (IGC) dr. EMIR RAMIC.
Ponosan na svog učitelja, nash istinski patriota u borbi za istinu i pravdu.
Saja Salkic Veliko hvala gospidinu Emiru, za njegov rad I borbu za ljudska prava, pravdu I Mir,
Svaka Vam cast malo je takvih kao sto Ste Vi da se borite za buducnost BOSNE
Nek vam Allah da svako Dobro u zivotu a najvise zdravlja.
Zafir Boskovic Nema rijeci phovale za Gospodina Emira Ramica,
neka mu dragi Allah dz. podari zdravlje,snagu i da istraje u njegovom radu.

Vijesti: