Podrške plemenitih

Plemeniti govore

Prof. Ramic
Zelim Vam izraziti osobnu podrsku, nakon poslednjih organizovanih ustaskih napada kako na Institut tako i na Vas osobno. Sve bosnjacke i probosanske organizacije na sjevernoamerickom kontinentu trebaju osudite ove napade od strane ustaskih organizacija i pojedinaca, sto cemo mi naravno i uciniti u sto kracem roku.
Mirzet Mujcic

Dragi profesore Ramic
U povodu ustaskih napada na Vas, Vašu ličnost i Institut ovim putem želim Vam u ime članova UO KBSA, u ime moje porodice i u svoje lično ime pružiti podršku. Napadi naših dušmana na našu državu i iskrene patriote nikad neće prestati. Zato moramo biti složni, mudri i uporni. Srdačan selam i svako dobro Vam želim!
Fadil Cvrk

Prijatelju Emire,
Ako sta mogu uciniti za tebe, casnog covjeka, ja sam na raspolaganju.
Eno Causevic

Hasan Kapo
Moj Emire Mozes racunati na mene uvjek.

Saban Basic
Selam Emire i ostali, Sve sto mogu ucinit stojim ti na usluzi.

Takodje I ja ti dajem punu podrsku Emire I stojim na raspolaganju.
Midhat Menkovic

Hamdija Torlak
Zatecen sam sa ovom vijescu od naseg Emira Prijetnja njemu je prijetnja svim Bosnjacima na ovim prostorima zato budimo slozni zajedno smo Najaci Dragi Projatelju Emire stojim na raspolaganju sta god treba i od mene imas podrsku.  

Burhan Bey Husika
Emire,
Naravno imaš moju punu podršku i na raspolaganju sam bilo šta da treba.

Bob Bratina Thank you Emir, and thank you for all the you do for the community!


U vezi onih napada na tebe, molim Allaha da tebe i tvoju familiju čuva od svakog zla,  uz tebe sam i stojim ti na raspolaganju za bilo sta ako ti zatreba.

Ismail ef. Fetic

Vijesti: