Podrške plemenitih

Plemeniti govore

Mirsad Selman Bravo Emir Ramic nismo cini mi se ni svjesni ovoga
Emira Ramic Hvala prvenstveno tebi Emire na velikom doprinosu u borbi za istinu i pravdu. Neka ti dragi Allah podari snage da istrajes na tom putu. Veliko hvala Kanadi i Hamiltonu.
Alma Mahic Hvala gradjanima Hamiltona.
Senad Kahrimanovic Aferim Emire jer istinu ne mogu maskirati duplim standardima !
Bakira Hasecic Postovani Emir Ramic Vi ste ponos nase Bosne i Hercegovine
Emira Ramic Veliki respekt velikom covjeku. Hvala Emire na ogromnom doprinosu u borbi za istinu i pravdu. Ti si ponos nase BiH!!!! Prosli smo kroz pakao u ratu. Ubiti toliku mladost i tolike zrtve mogu samo monstrumi, zvjeri, zato ubijena djeca i zrtve genocida u Prijedoru nikada nece i ne smiju biti zaboravljena......
Isko Isko Tacno tako Emire ! Nikad ne zaboraviti ta zvjerstva koja su napravili !!!
Emir Mujadzic Neka te Emire
Esad Kopić Osmanović Osobno mislim da se to treba krenuti od svih razina društva, kako u Chikagu, tako i šire! Zato cijeli bošnjački dunjaluk mora stati iza INSTITUTA ZA ISTRAŽIVANJE GENOCIDA KANADA i Bošnjaci.Net koji to najbolje istražuju i informirani ji su od svih drugih institucija na svijetu kad je GENOCID U BOSNI I SANDZAKU UPITANJU! Mora se reagirati prema školi, socijalno-odgojnim udrugama (asocijacijama), ministarstvima koja pokrivaju ta historijsko-obrazovna područja, tužiteljstva gdje god se to dešava, Hag!!!!!!! Narod mora stati bezuvjetno iza IGK i Bošnjaci.Net! Mora se dešavati SVIJEST I POVEZANOST POJEDINCA I UDRUGA!!!!!!!

Rizvan Halilovic Hvala Institutu na prijedlogu i na podršci našoj manifestaciji . Mi ćemo našeg dragog profesora Davida obavijestiti pravovremeno, da smo odložili svečanu akademiju za 1.7.2020. u Sarajevu, kad profesor može da doÄ‘e u Sarajevo. Jer nam je stalo da svi naši gosti budu prisutni Svečanosti dodjele Godišnjih priznanja, ako Bog da....
Mersim Ziljkic Čestitam i zadluženo
David Pettigrew ... thank you Emir for posting this announcement...my gratitude to the Bosnian-Turkish Friendship Association "Bosfor" for this recognition...which is a great honor for me .... and thank you for your leadership...
Suad Kurtćehajić Čestitam
Bakira Hasecic ÄŒestitam
Nijaz Kapetanovic Sve javniji monstruozni zlocini fasista iz Srbije i Hrvatske !! 'Zavodjenje reda' i civilizacijski vrijednosti' , svim metodama i sredstvima, da 'usrece Srbe, Hrvate i druge', nametanjem 'istina i pravde', drugima i drugacijima !!!
Senad Kahrimanovic Nagrada u prave ruke i zaslužena - čestitam ☺☺
Jasminka Meholjic Cestitam.
Sukrija Meholjic Iskrene cestitke na velikim i dobro zasluzenim priznanjima prof. dr. David Pettigrew i prof. dr. Emir Ramic
Becirevic Zijad Velika priznanja velikom covjeku za velika djela. Cestite Emiru i familiji koja ga po drzava.
Esad Kopić Osmanović Ramic Emir ponos BiH i prijatelji koje moramo poštovati svim srcem.
Salih Brkic Respekt. Iskrene cestitke i najljepse zelje za mog prijatelja dr. Emira Ramica. kao i postovanom prof.dr. David Pettigrew na vekikim priznanjima. Bosna ne zaboravlja ljude koji je vole..

Esad Kopić Osmanović: Jedinstven je ovaj čovjek Emir!
Njegova nevjerojatna energija, emocije, znanje i odlučnost čine velike promjene u svijetu.
Njegove poruke mijenjaju osjećanja, podižu valove, donose sinergiju.
Direktor je INSTITUTA ZA ISTRAŽIVANJE GENOCIDA KANADA, ali je taj INSTITUT krovni za cijeli svijet!
Emir je moj prijatelj.
Nepokolebljiv je!

Imko Hrastovina Od srca vam se licno u svoje ime puno zahvaljujem gospodine Emire patriotsko i humano dok je fina naroda bice svima lijepo i nagradjeno od ljudskog plemenitog i humanog covjeka al to neko pamti gleda i uzvraca ! Iskreno vas naj vise do neba puno veliko Hvala .Dragi Bog vas nagradio i dao dosta plemenitog zdravlja da nam trajete puno godina ..Zivjeli ..
Alma Filipovic Hvala vam gospodine Emire do neba za sav vas trud i rad.
Esad Kopić Osmanović Ponosan na tvoje znanje, upornost, umijeće, odlučnost. Tvoja energija je jedinstvena! Samo da nam te zdravlje posluži. Amin za sve.

Vijesti: