Podrške plemenitih

Plemeniti govore

Emira Ramic Predivno, zasluzen odmor svakako. Imati brata kao sto si ti dragi nas Emire je ogromno bogatstvo, ponosni smo na tebe i tvoj veoma uspjesan rad i trud. Veliki respekt velikom covjeku.
Bejto Kacar DOBAR ÄŒOVJEK I TREBA DOBAR ODMOR,SVAKO DOBRO ŽELIM NAŠEM AKADEMIKU EMIRU.
Mirza Mirzet Ganic Kapa do poda velikom covjeku, ugodan i lijep odmor od srca Vam zelim.
Senad Kahrimanovic Zaslužen odmor jer si aktivniji od naše vlade ☺ uz ms i ugodan odmor sa inspiracijom za nove pobjede dok negatori naše domovine ne ćućnu !
Zuhra Pašalić Blago onom koji je odgojio hajirli djecu, nek ste jedan drugom zdravi i zivi
Becirevic Zijad Najsretniji sam kad vidim da sin nadrasta oca, jer znam da to vodi opstem napretku
Bajram Redzepagic KAKO JE LIJEPO, VIDJETI SJA U OCIMA ZAGRL JENIH, OCA I SINA,
Muntekin Huso vise je gospodin Ramic uradio za nasu zemlju nego klub 99 koji mlati praznu slamu i samo pricaju a nikakvih konkretnih djela nema iza njihove intelektualne praznine, umjesto da savjetuju ove praznoglave bosnjacke politicare, oni ih podstrekuju da prave gresku iza greske. Koliko je samo gresaka napravljeno ovih 30 godina koje ce nas kostati nase identiteta i trebace 100 godina da se isprave te greske, Umjesto da savjetuju da se u Srebrenici 11. jula dodjeljuje orden srama svima onima koji negiraju i koji su pocinili genocid kao i u drugim gradovim ai opstinama oni gledaju kako naivne srebrenicke majke kite zlocinca vucica srebrenickim cvijetom, hajde te majke sto su naivne ali ima sijedih glava koje su trebale da pozovu te majke i da im kazu da ne dozvole tim zlocincima da dolaze na mezarove njihovih najmiliih, puno je gresaka kod bosnjaka i sto je nagore i dalje ih cine, jer bosnjak ne koristi pamet, vec se upravlja i nada da ce neko drugi da rjesava njegov problem. Nece, bosnjaci nemaju prijatelja, prepusteni su sami sebi i ako se sa svojom pamecu ne sacuvaju onda su osudjeni na propast. Jos jednom moj veliki respekt za gospodina Ramica koji puno vise cini za nas toprak nego mi iz njegove utrobe, hvala vam i neka vam Veliki Allah podari zdravlje i dug zivot da sto vise uradite za nasu domovinu i za njezinu dobrobit i dobrobit ovog napacenog naroda koji nema glave alin pametne glave da ga vodi, ovi sto ga vode vode ga u propast i u ponor i ako se brzo nesto ne uradi nasi neprijatelji ce da ovladaju nasom zemljom i mi cemo da budemo njihovi hamali.
Hajrudin Osmancevic Blago se Bosni kad ima ovakvog sposobnog čovjeka Suada Kurtcehaica,akademika,profesora,najvećeg borca od post Daytonske BiH da ispravi nepravedni Daytonski nametnuti ugovor.
Asim Culic‎: Hvala Emire, cijenim vas izuzetno nemjerljiv rad za istinu o genocidu nad Bosnjacima.

Vijesti: