Podrške plemenitih

Plemeniti govore

Džavid Begović: Ova reakcija RTRS-a je rezultat panike. Rječnik je apsolutno prepoznatljiv. Sama činjenica da su posvetili toliko pažnje Emiru Ramiću i IRGC-u pokazuje koliko je ozbiljna mogućnost ukidanja RS te da je akademik Ramić otkrio pravi put.
Hasanov Fikret: Svaka cast za mog zemljaka Emira! Postovanje i samo napred u nove pobjede inshAlah!
Haris Cedic: Podrska Emiru Ramicu i hvala zasluzile su nevine zrtve genocida da imaju glas.Da se kazne zlocinci i da im sjeme unisti.
Bakira Hasecic: Podrska Emir Ramic da siri istinu i da se cuje glas nas prexivjelih zrtava
Ceman Ceman: Bravo samo naprijed podrska iz Luxembourga.
Šefka Begović-Ličina: Moje postovanje i divljenje gospodinu Emiru Ramicu za hrabrost, istrajnost i snagu za dokazivanje bosnjacke istine.
Zekira Topic: Aferim za našeg Emira
Serifa Vunic: Svaka cast premijeu Knade a i Emiru Rmicu daih je jos ovakvi Bogdo pametni i odlucni koji toje iaz svoga naroda i pravde Allah vas nagradijo Amin yarabi
Kemal Bjelak. GOVORITI ISTINU. Bog ti dao lijepo zdravlje.Treba pisati,treba kazivati o zlocinima,I Genocidu, koje pocinise zlocinci srpskog I hrvatskog naroda.Treba.Nekako je lakse.Lakse je,onima koji su pobijeni a I nama koji slucajno ostadosmo zivi.Samo zlocincima,onima koji ih kriju I podrzavaju,nije lahko.Teska je djecija suza I majcina kletva.Teska je, da nista teze ne moze biti.A ona ih ,kroz zivot prati.I treba,crkli da Bog da.Istinu,samo istinu treba govoriti,jer zlocince, najvise istina boli.
I. Fetic: Kako je lijepo biti prijatelj velikog Emira Ramica. Samo naprijed, dragi moj profesore,  Allah ti dao svako dobro.
Saban Basic: Veliki covjek Emir Ramic, Emir svojim trudom, zeli izgraditi bolju buducnist, svih gradzana BiH. Cestitka!!!
Izeta Jusic: Bravo : Imamo mi jos dosta ovako pametnih ljudi ali ! Ili ih strah ili su lijeni da promovisu istinu i bore se za nju jer na ovim putu Emirovom mora se danonocno raditi da bi se oduprijeli srpskim lazima

Vijesti: