Podrške plemenitih

Povodom nagrade Brian Masse

Dragi Profesore Ramiću,
ÄŒestitam od srca za veliko priznanje koje si dobio od ureda Brian Masse, višegodišnjeg člana Kanadskog parlamenta.
Ovo priznanje nije samo tebi, već Bošnjacima širom svijeta.
We are proud of you!
Selam!
Mustafa Cerić

Poštovani kolega Emir Ramić
Od sveg srca Vam čestitam na ovom priznanju, višestruko značajnom kako  za Vas i za Institut za istraživanje genocida, tako i za meÄ‘unarodni ugled Kanade i što je osobito važno, za afirmaciju principa pravde i istine u savremenom svijetu.
Sa najboljim željama,
Ferid Muhić

Selamun alejkum postovani gos. Ramic. U ime Islamske zajednice i u svoje licno ime najiskrenije cestitam na priznanju i Vasem ukupnom postignucu. Kao sto je i naznaceno bez Vaseg predanog rada istina o Srebrenici i drugim zlocinima sigurno bi bila maglovita u mnogim segmentima. Hvala vam. Husein Kavazovic.

Ovaj divan covjek, Emir Ramic,  je toliko uradio ovdje u Canadi i Americi da priznanje Genocide. Volio bi da danasnji politicari koja predstavljaju taj nas Narod ugledaju na Gospodina Ramica I njegov rad.Svojim radom nas je postavio na mape,postavio u knjige da se zna sta je bilo u Bosni i Hercegovini.A nasi predstavnici u Bosni i Hercegovini apsolutno nista samo borba za fotelje. Zahvaljujem se gospodinu Ramicu za neumorni rad i zrtovanje koje ulaze. HVALA
Sanel Bjelosevic


Uoči velikih prijetnji po sopstveni život Profesor Emir Ramicnije odustajao od borbe za bolji suživot i naprednost naše zemlje i sugraÄ‘ana. Zato imam veliku čast da čestitam od srca profesoru Emir Ramic za zasluženom priznanju i zelim mu puno uspjeha u budućem radu i zalaganju za nas narod i Dragu nam Bosnu i Hercegovinu.
Hvala od srca
Alma Cizmic Clausen
Secretary of IGC


Cjenjeni profesore nek te dragi Allah nagradi najvecom nagradom da budes zdravo rahat i zadovoljan da budes jos u sluzbi svog naroda da radis za njag sa svojim velikim srcem nisu uspjeli katili da istjeraju Bosnu nasu iz nas iako su istjerali nas iz Bosne i dok je god iskernih Bosanaca bice i nase Bosne htjeli to dusmani ili ne ne ide im za rukom jer dragi Allah je na strani pravednih zelim ti mnogo jos uspjeha na daljem tvom ljudskom radu pokazujuci mnogima kako se voli cuva i pazi svoja jedna i jedina domovina nebitno gdje se nalazili samo hairli nafakali i bericetno uz mnogo selama od istomisljenika kojih nije bas malo a kojima pripadam i ja.
Nura Penava-Radoncic

Dragi prijatelju Emir Ramic  nasa zajednica je ponosna sto si snama i sto si istrajan na svom casnom putu Iskrene cestitke.
Husref Mujkic

Vjecno hvala Emir Ramicu za patriotizam I humanost!
Jusuf Bejtovic


Za svaki rad I trud, kad tad stigne nagrada. Upornost, ljubav prema onom sto cinite, iskrenost, samo su neki od kljucnih elemenata koji vode ka sigurnom uspjehu. Jos veca sreca je kada vas rad I zalaganje budu primijeceni bas od onih od kojih se najmanje nadate. Jako se ponosim prestiznim priznanjem koje mi je uruceno od Parlamenta Canade, velikog prijatelja nase domovine Majora Brian Masse Windsor West. VELIKO HVALA BRIAN MASSE, VELIKO HVALA PARLAMENTU CANADE, VELIKO HVALA SVIMA VAMA U BOSNJACKOJ ZAJEDNICI WINDSOR CANADA, POSEBNO Alicehajic Alma Senad, TE VELIKO HVALA PROFESORU Ramic Emir, ZA SVE UCINJENO ZA NASU DOMOVINU I ZA SVE STO CINITE DA SE MOJ RAD PRIMIJETI NA OVAKO VISOKOM NIVOU!

Senada Cvrk Pargan

Vijesti: