Podrške plemenitih

Istrazivaci


KBSA I IRGC: U MUZEJU HOLOKAUSTA SEDMODNEVNI PROGRAM ZA ŽRTVE GENOCIDA U SREBRENICI I BIH
Na zahtjev KBSA i Instituta za istraživanje genocida Kanada, Muzej holokausta u Richmondu (Virdžinija) odobrio da se održi komemoracija žrtvama genocida u BiH, kao i aktivnosti povodom obilježavanja 22 godine od genocida nad Bošnjacima u Srebrenici.
Kako najavljuju iz Kongresa Bošnjaka Sjeverne Amerike, ovo će biti i centralni skup obilježavanja u Sjevernoj Americi. Program će trajati sedam dana.
O sadržaju ćemo Vas obavjestiti u narednom period, kaže nam izvor UO KBSA.



Postovani Emir
Sa zadovoljstvom i ponosom procitala sam ovaj tekst. Ovaj svijet opstaje zahvaljujuci dobrim i upornim ljudima, borcima za istinu i pravdu.
Hvala i neka vam je svako dobro.
Lejla Aksamija


Postovani Emire,
Vama licno i vasim saradnicima zelim sretan Dan nezavisnosti jedine nam domovine Bosne i Hercegovine. Iskreno Vam cestitam na aktivnostima koje provodite u Kanadi, a ciji se eho cuje sirom svijeta. Nasa borba za istinu i pravdu nema alternativu te vas pozivam da jos odlucnije i zajedno radimo na promovisanju nasih vrijednosti suzivota, tolerancije i razumjevanja za dobrobit nase domovine Bosne i Hercegovine. Sretan Vam prvi mart dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.
Ramiz Salkic


Postovani gospodine Ramic,
Sretan Dan nezavisnosti BiH vama i vasem timu. Ovo je zaista najbolja dobra vijest za nas blagdan.
Esad Durakovic

 

Uvaženi profesore Ramiću,

Tebii i svim saradnicima čestitamo Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine, sa iskrenom željom da sačuvamo i očuvamo državu Bosnu i Hercegovinu i od Međuanarodnog suda pravde dobujemo potvrdu o ispunjenju uslova za reviziju Presude...

 
S poštovanjem,
Smail Cekic

Vijesti: