Podrške plemenitih

Bakira H.

Poštovani gospodine Ramić,

 

U ime preživjelih žrtava silovanja seksualnog zlostavljanja (žena i muškaraca) kao članova porodica silovanih i seksualno zlostavljanih (žena i muškaraca) koji su na kraju ubijeni zahvaljujemo Vam se iz Bosne I Hercegovine Vašem iscrpnom radu I naporu koji dajete, kako bi se širila istina o masovnom i sistematskom silovanju djevojčica, djevojaka i žena koje je korišteno kao oružje rata.

Gospodine Ramiću Vi nam dajete još veću snagu da istrajemo u svojoj borbi protiv nekažnjivosti i osnaživanja preživjelih žrtava i članova njihovih porodica.

 

Prateći mnoge objave pa i na društvenim mrežama koji negiraju genocide (ratne zločine počinjene u BiH). Poseboosebno smo mo šokirani na aktivnost koju void Stefan Karaganović koji pokušava opstruirati istinu i zakonskom procedurom svako negiranje genocida u Kanadi. Stefanova inicijativa ide u pravcu osporavanja prijedloga zakona.

 

Vjerujemo da ste Vi upoznati sa istom ali Vam dostavljam i ovaj  e mail sjedišta Udruženja “ŽENA-ŽRTVA RATA”  e-mail: uredzenazrtva_rata@bih.net.ba

Vijesti: