Podrške plemenitih

Plemeniti istrazuju

Od srca čestitam na priznanju za gospodina Ramića jer je to stiglo na pravu adresu. Da mu Allah dž.š. podari još života , dobrog zdravlja i puno uspjeha u onom što čini.
Mesud Mustedanagić

Odlicno, zasluzeno, cestitam od srca.
Anbasador Haris Hrle

Cestitam. Potpuno zasluzeno.
Prof. dr. Senadin Lavic

Prvo: čestitam!  Fascinantno djelo! Potom, fascinantna ODGOVORNOST da stručno klasificirate i arhivirate sve što radite. Vase djelo, tih 20 godina se trebaju u koricama knjige naći u našim bibliotekama - bez dvojbe. Zatečen sam količinom materijala. Tu ima mnogo posla. Ali, nemojte odustati! Ovo je historija!!!
Magistar Fatmir Alispahic

Cestitam akademice! To je najmanje sto ste zasluzili. Svako dobro Vam zelim. Cujemo se i nadam se da se nekada i vidimo aBd.
Admir Salihovic
Face Tv

Cestitam na Priznanju. Drago mi je da ljudi vide i prepoznaju ono sto godinama radis.                  
Sanija Hodzic

Srdacne cestitje na primljenom priznanju koje je zasluzeno  stiglo u prave ruke.
Esad Krcic
Bosnjaci net




Današnja vijest
Na prijedlog Akademika dr. Emira Ramića jednoglasnom odlukom Upravnog odbora postala sam članica Internacionalnog ekspertnog tima Instituta za istraživanje genocida Kanada.
Ovako ozbiljna uloga u Institutu, nalaže mi između ostalog i kontinuiranu i nesebičnu borbu za ljudska prava koja se ogledaju u pravu na život, vlasničko pravo, zdravlje, slobodu i ljudsko dostojanstvo. Navedeno je objektivna dimenzija za opstojnost čovjeka, koja je u stvari biser u nizu koji čine moju domovinu.
Zahvaljujem se Institutu i Akademiku Emiru Ramiću.
Dilista Medjedovic

Vijesti: