Podrške plemenitih

LIČNOST DANA PRIJEDORČANIN EMIR RAMIĆ - ČUDO VELIKOG OTPORA

Esad Krcic
LIÄŒNOST DANA
PRIJEDORČANIN EMIR RAMIĆ - ČUDO VELIKOG OTPORA
Ne bojte se dok imate Prijedorčanina Emira Ramića. Tog ljutog Krajšnika, malog rasta, ali velikog glasa, koji se čuje sve tamo do Kanade i nazad sve ovamo do Bosne. Naš Emir drži u ruci malu žeravicu istine o srpskom genocidu nad Bošnjacima/Bosancima, žeravicu koja pali i gari veliki plast srpskih laži.
Ovih dana dim i pepeo od zgarotina srpskg plasta laži širio se na srpskom "Pečatu", koji je htio da zapečeti usta našem Emiru. Pozvali su i monstruma Galijaševića. On im drži pečat dok oni laži govore. Nemojte da vas taj monstrum zbunjuje. On je tu samo za pokazivanje. Njegova uloga u tom teatru je da bude metla, koja čisti srpsku nečistu savjest. Otvori i pogledaj link OVDJE:
https://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=402585
Dragi moji,
Ako ste ikad sumnjali u čuda, mu'džize, nemojte više nikad sumnjati. Zar ne vidite to čudo, mu'džizu, od moćnog glasa našeg Emira, glasa kojeg vasrpska okeanaska i prekookenska pamet i diplomacija ne može da ušutka. Nije im jasno odakle je taj mali Emir iz Prijedora, koji im pravi tako veliki nemir u Institutu za istraživanja genocida u Kanadi. Mislili su da nije izašao živ iz njihovog logora smrti. Da je Emir ubijen u Prijedoru, kao što su mnogi njegovi drugovi, onda bi vasrpska pamet bila mirna. "Pečat" ne bi imao potrebe da istražuje: Ko je taj "mali" Emir koji im pravi velike probleme na putu njihove srpske laži? Kako to da sve laži koje uplaste, Emir im plas svojom malom žeravicom istine zapali. I sve im se pretvori u dim i pepeo. Nisu mogli stati dok nisu otkrili da se Emir "krije" u Kanadi. No, na njihovu vasrpsku žalost kanadski premijer Justin Trudeu ne dopušta da se žeravica Emirove istine o srpskom genocidu ugasi. Niti da se krije u Kanadi. Već mora biti poznati u vascijelome svijetu.
Otvorite i pogledajte video, izjava kanadskog premijera Justin Trudea u povodu Dana srpskog genocida nad Bošnjacima u Srebrenici:
https://youtu.be/hCENs-SYEo4
Tekst u cjelosti Dr. Mustafe Cerića pročitajte na Bosnjaci.net i podijelite sa svojim prijateljima, odajmo punu podršku radu akademiku Emira Ramića i Institutu za istraživanje genocida Kanada:
http://bosnjaci.net/prilog.php?pid=71102

Vijesti: