Podrške plemenitih

M. Ceric

Ličnost dana
PRIJEDORČANIN EMIR RAMIĆ - ČUDO VELIKOG OTPORA
Autor: Dr. Mustafa Cerić, reisu-l-ulema (1993 - 2012)
Ako ste ikad sumnjali u čuda, mu'džize, nemojte više nikad sumnjati. Zar ne vidite to čudo, mu'džizu, od moćnog glasa našeg Emira, glasa kojeg vasrpska okeanaska i prekookenska pamet i diplomacija ne može da ušutka. Nije im jasno odakle je taj mali Emir iz Prijedora, koji im pravi tako veliki nemir u Institutu za istraživanja genocida u Kanadi. Mislili su da nije izašao živ iz njihovog logora smrti. Da je Emir ubijen u Prijedoru, kao što su mnogi njegovi drugovi, onda bi vasrpska pamet bila mirna. "Pečat" ne bi imao potrebe da istražuje: Ko je taj "mali" Emir koji im pravi velike probleme na putu njihove srpske laži?


Dragi moji,
Ne bojte se dok imate Prijedorčanina Emira Ramića. Tog ljutog Krajšnika, malog rasta, ali velikog glasa, koji se čuje sve tamo do Kanade i nazad sve ovamo do Bosne. Naš Emir drži u ruci malu žeravicu istine o srpskom genocidu nad Bošnjacima/Bosancima, žeravicu koja pali i gari veliki plast srpskih laži.

Ovih dana dim i pepeo od zgarotina srpskg plasta laži širio se na srpskom "Pečatu", koji je htio da zapečeti usta našem Emiru. Pozvali su i monstruma Galijaševića. On im drži pečat dok oni laži govore. Nemojte da vas taj monstrum zbunjuje. On je tu samo za pokazivanje. Njegova uloga u tom teatru je da bude metla, koja čisti srpsku nečistu savjest. Otvori i pogledaj link OVDJE.

Dragi moji,
Ako ste ikad sumnjali u čuda, mu'džize, nemojte više nikad sumnjati. Zar ne vidite to čudo, mu'džizu, od moćnog glasa našeg Emira, glasa kojeg vasrpska okeanaska i prekookenska pamet i diplomacija ne može da ušutka. Nije im jasno odakle je taj mali Emir iz Prijedora, koji im pravi tako veliki nemir u Institutu za istraživanja genocida u Kanadi. Mislili su da nije izašao živ iz njihovog logora smrti. Da je Emir ubijen u Prijedoru, kao što su mnogi njegovi drugovi, onda bi vasrpska pamet bila mirna. "Pečat" ne bi imao potrebe da istražuje: Ko je taj "mali" Emir koji im pravi velike probleme na putu njihove srpske laži? Kako to da sve laži koje uplaste, Emir im plas svojom malom žeravicom istine zapali. I sve im se pretvori u dim i pepeo. Nisu mogli stati dok nisu otkrili da se Emir "krije" u Kanadi. No, na njihovu vasrpsku žalost kanadski premijer Justin Trudeu ne dopušta da se žeravica Emirove istine o srpskom genocidu ugasi. Niti da se krije u Kanadi. Već mora biti poznati u vascijelome svijetu. Otvori i pogledaj vdeo klip ispod:

Hvala kanadskom premijeru Trudeau u ime svih žrtava srpskog genocida ma gdje bili. A negatorima srpskog genocida neka se osuši glas i zapečeti "Pečat". Ne bojte se, dragi moji, dok god meÄ‘u nama bude "malih" Emira, koji drže i najmanju žeravicu istine u svojim rukama, sve srpske velike laži, ma gdje bile, ima da budu spaljene.

I upamtite, dragi moji, mnogo je malih skupina pobijedilo velike skupine uz Allahovu dozvolo i milost!

I znajte, dragi moji, mnogo je velikih laži spaljeno malim žeravicama istine!

I ne očajavajte, dragi moji, ovo je naše vrijeme, kojim nas je Svevivišnji Allah počastio da u ime čovječnosti čuvamo malu žeravicu istine o srpskom genocidu, koja pali sve velike srpske laži o negaciji njihova zla i zločina nad nama!

Allahu Svemoćni, osnaži nas da čuvamo i očuvamo žeravicu istine o srpskom genocidu u našim rukama!

Allahu Sveznajući, pouči nas da na vrijeme saznamo o srbočetničkom planu za novi mogući genocid protiv nas!

Allahu Milostivi, omili nam jedinstvo misli, riječi i akcije meÄ‘u nama na putu Tvoga zadovoljstva, našeg uspjeha na Ovome i našeg spasu na Drugome svijetu! Amin!

Vijesti: