Podrške plemenitih

Plemeniti istrazuju

Esad Kopić Osmanović
Ko zasluži priznanje kao što ga ti zaslužuješ od svih probosanskih društava i institucija, samo mu se trebamo nakloniti. Ti si taj Bošnjak-Bosanac. Kad si ti upitanju Emire, ne smije biti djelidbe, nego da ti svi iz srca čestitaju zasluge.
Esad Kopić Osmanović
Hvala cijeloj Kanadi i Institutu za sve što čine da Bosna i Hercegovina drže glavu iznad vode u snažnoj vjeri da ćemo pobijediti svako neprijateljsko djelovanje protiv Bosne i Hercegovine. Posebno tebi veliko HVALA Emire.
Esad Kopić Osmanović
Učinio si to tako ljudski i svojom profesionalnosti da je BiH nezaboravna u njihovom kalendaru. Hvala za sve.
Esad Kopić Osmanović
Da, doktore Ceriću. Problem je u taštini i egu, a manje u maskama. Nije do njih! Do nas je, MILIONA Bošnjaka-Muslimana. ÄŒak ne mora biti ni do hiljada! Problem je u prvih 100-200 intelektualaca Bošnjaka-Muslimana. Svi pojedinačno POŠALJETE izuzetno kvalitetne poruke, ali vas se još nikad nije OBJEDINILO 100-200 na jedno kvalitetno pismo! Ne računamo simpozije i slično, jer baš tad je još veći problem! Okupi se elita i svako se divi sebi što je učesnik iste! To nije to!...... Dugo pratim rad i poruke mnogih, ali bez ikakbog laskanja PRVA DVA IMENA BOŠNJAKA U SVIJETU SU Emir Ramić i Esad Krcic. ODRICANJE je prvo mjerilo Bošnjaka za svetu stvar, a tu su njih dva. Bez žrtve za Bosnu i Hercegovinu nema uspjeha! Njih dva su rijetki koji se žrtvuju iz sahata u sahat! To je stav koji rijetki imaju!
Mensura Lejlic
HVALA MINISTRU HVALA KANADI NAJVISE NASEM PRAVOM BOSNJAKU DR Emir Ramic

Vijesti: