Podrške plemenitih

Plemeniti istrazuju

Miro Lazović
Tako je Emire. Milanović se od socijaldemokrate premetnuo u ostrašÄ‡enog zagovornika poražene i u Hagu osuÄ‘ene politike UZP Mate Bobana čiju viziju danas prešutno provodi Dragan ÄŒović koji je na obilježavanju Herceg-Bosne 19 . 11. 2016 g. rekao da se treba vratiti ideološkoj matrici Mate Bobana. Milanović je 2010 ga. u Sarajevu na predizbornom skupu SDP-A strastveno zagovarao izbor Željka Komšića a danas se šprda sa graÄ‘anskom BiH. On je veliko razočarenje .

Esad Kopić Osmanović
Nevjerojatno je koliko ulažeš svoje energije a i institut kojem si na čelu ima ogroman kredibilitet, u državi si u kojoj je snažna demokracija i tvoje sve ideje podržavaju, ali naša bagra i Inzko se ne obaziru na apele i zahtjeve! Umjesto da stoje mirno pred tobom, njihova u šljiva bahatost im izlazi na nos! Zdravo nam bio Emir Ramic
Esad Kopić Osmanović
Svoj na svome do sudnjeg dana, a istina je i u stećcima. Ti si Emire ambasador naše istine ovog vijeka, a dtećci su dio temelja Bosne.

Mersim Ziljkic
Svaka riječ ti gram zlata vrijedi dragi Akademiče Emir Ramic

Mediha Kahrimanovic-Plank
Zasluzujete Emire svaku pohvalu

Bakira Hasecic
Svaka cast Emir Ramic

Zijad Durmisevic
Mi sada zasigurno znamo ko su nam neprijatelji iznutra BiH i susjednih država,a znamo i o našoj kulturi... hvala Vam Emire što je ističete...znat ćemo je braniti i našoj djeci u amanet ostaviti.

Vijesti: