Podrške plemenitih

Plemeniti istrazuju

Esad Kopić Osmanović
"Možda" nije sramota do sad ne znati ko je Emir Ramic, ali jest sramota ne učiti o Agresiji i GENOCIDU, a učenjem i informiranjem morate se sresti sa ovim imenom. Mogu mnogi kukati na političare, institucije, meÄ‘unarodnu zajednicu, ali da IZBJEGAVATE čitati i komentirati o GENOCIDU, podržavati javno svim srcem Emira i njegov rad, eh to nek vam je svima na dušu bez obzira koliko "visoko" mišljenje imali o sebi. Moj naklon Emire i svaku "nagradu" koju dobiješ je logičan slijed, ali svakako i veliko HVALA svima koji te iskreno cijene.

Amra Kekic Bahonjic
Istina koju Bosnjaci ne mogu nikako svariti! Cestitamo Emiru i molba da se nikada ne prestanes do smrti boriti. Ipak ima onih koji slusaju i pokusavaju ucestvovati u tvojoj, tj. nasoj borbi.

Denijal Kararic
Svaka cast Ramicu a i uvazenom Akademiku Jahicu na saznanju i priznanju vaznosti tvoga angazmana u borbi za istinu i kulturu sjecanja na agresiju i genocid nad Bosnjanima u Nezavisnoj Republici BiH koje pocinise nama susjedne neprijateljske drzave

Emina Konjufca
Emire hvala Ti , za sve što činiš za Bosnu ,,,Ja živim u prištini a iz Bosne sam iuvijek se borim kad je u pitanju Bosna i ako sam više od 60 gd. na kosovu ja sa svojom djecom govorim mojim lijepim jezikom pa prema tome poštujem njihovo što je za pošovat a svoje čuvam i nedam još jednom veliko hvala .


Esad Kopić Osmanović
Djelo koje se može smatrati obrazovnom historijom novog vremena, jer je pisano u vrijeme živih aktera, sudskih procesa, uvrštavanje u udžbenike. Vjerujem da će ovu knjigu od našeg Emira imati svaka biblioteka u Bosni, ali i širom svijeta. I sam predgovor Suada Kurtćehaića upućuje na bitnost ovog jedinstvenog izdanja. Inače vjerujući u to koliko je Emir temeljit, a to posebno cijenim, zaista jedva čekam tu knjigu u svojim rukama.

Rizvan Halilovic
Neka je sretan Dan kanadske zastave svim graÄ‘anima prijateljske Kanade. Ponosan sam na naše Bošnjake koji su pokazali visok stepen integrativnosti i lojalnosti novoj domovini Bošnjaka, koje su dušmani protjerali , tako ih sdušno prihvatila nova domovina multikulturalna Kanada.......

Vijesti: