Podrške plemenitih

Elma M.

Više stotina poruka podrške je dobio Institut za istraživanje genocida Kanada povodom stopiranja dodjele priznanja negatoru genocida u Srebrenici od strane njemačkog predsjednika. Izdvajamo ovu koja nas je posebno pozitivno pogodila.
IGK
Moje ime je Elma Mrkonja. Ja sam supruga, majka troje djece. Živim u Sarajevu i danas sam sretna. Drago mi je što ste se stopirali ceremoniju u čast izraelskog istoričara Gideona Greifa, zakazanu za 10. novembar. Zahvaljujući vašim akcijama, ceremonija je odgoÄ‘ena i nadamo se da se nikada neće održati. Mi kao Bosanci osjećamo se kao da nas niko ne čuje, pa hvala vam što govorite umjesto nas.
Elma Mrkonja
My name is Elma Mrkonja. I am a mother of three. I am a wife. I live in Sarajevo and today I am greatfull. I am greatfull that you steped in regarding the ceremony honoring Israeli historian Gideon Greif, scheduled for November 10th.Thanks to your actions the ceremony is postponed and hopefully it will never take pleace. We as Bosnians feel like no one hears us, so thank you for speaking for us.
Elma Mrkonja

Vijesti: