Podrške plemenitih

Plementi istrazuju

@Emir Ramic Došlo je krajnje vrijeme da BiH shvati da volonteri rade njihov posao. Ni jedan ministar vanjskih poslova vam nije ravan a time ni jedan ambasador!

Senada
 

Sabah hajrula svima. Jutros sam se probudila, a i obradovala kad sa pročitala politički angažman Emira Ramića. 
Mi mlađe generacije imamo od koga da učimo.
Almira


Dika Kadiric
Hvala ti Emire na tvom pojasnjavanju odnosno pisanju o nama onima koji su se asimilirali u druge prostore pa polako zaboravljaju korijene od kud su otisli i previse se hvale tudjim,kao boljim ljepsim itd tako i da kratke komentare pisu na stranim jezicima jer je to in.Postujem te izuzetno komso i pratim .Sve sto napises je istina i ponosim se s tim sto te poznajem a to sto radis za nasu Bosnu i nas narod kapa dole.Nemamo rezervnu i ne trba nam ,jer ljepse u svijetu nema,mozda vizuelno ,ali nama koji je nosimo u srcima je najljepsa LP.

Senad Kahrimanovic
Najbolji od svih Pd Emira . Nek se ne ljute na mene Hankin Emir Ramic , Bale Emir Mašić, Bega Emir Beganović , Emir Cerić , Emir Bašić, tetak Emir Babić ni prof Emir Babić Alijin i ostali Emiri .

Dika Kadiric
Emira Ramic Nema na cemu uvijek mi je drago kada je neko tako vrijedan i kvalitetan ka nas Emir mislim nas Prijedorcanin moj komsija ptriota i veliki Baosanan i hercegovac koji argumentovano i sa puno ljubavi predstavlja svoju zemlju.Jos jednom hvala .

Senad Kahrimanovic
Dika Kadiric da brata rahm Rasima i Grozdanića u svakom pogledu su dobri svi Emiri ali je Ramić poseban za našu domovinu . Lp

Vijesti: