Podrške plemenitih

Avdija Ramic

Dragi prijatelji,
Zelim da se zahvalim Allahu na blagodatima koje nam daje svaki dan. Jedna od tih blagodati je izlazak i stampe knjige na engleskom jeziku.
Velika hvala mojoj supruzi Nedzija Rami? na podrsci i razumjevanju prilikom ovog velikog projekta u koji je utroseno mnogo vremena i sabura.
Takoder hvala mom mentoru i velikom prijatelju Emir Ramic koji je nesebicnim angazmanom bio mentor i vodilja u ovom projektu koji je uspjesno priveden kraju.
Velika je cast da vas obavjestim da su knjige stigle na moju adresu i dostupne za prodaju. Knjiga je na engleskom jeziku i vrlo kvalitetnog papira koji je 100% recycling.
Knjige mozete poruciti PM slanjem poruke, takoder saljem i postom.
Cijena knjige izbosi 20$. (Plus postarina).
Hvala svima na podrsci. Bujrum narucite svoj primjerak.
Dear friends,
I want to thank Allah for the blessings He gives us every day. One of those blessings is the publication and printing of a book in English.
A big thanks to my wife, Nedzija Rami?, for her support and understanding during this big project, in which a lot of time and patience was spent.
Also, thanks to my mentor and great friend Emir Ramic, who was a mentor and guided me in this project, which was successfully brought to an end, with his selfless commitment.
It is a great honor to inform you that the books have arrived at my address and are available for sale. The book is in English language and is made of high-quality paper that is 100% recycled.
You can order books by PM by sending a message, I can also send to your adress via Canada post.
The price of the book is $20. (Plus shipping).
Thank you all for your support. Welcome order your copy.

Vijesti: