Vijesti

Podrška Mire Lazovića u aktivnostima protiv antidržavnog djelovanja ambasadora BiH u Kanadi

Podrška Mire Lazovića u aktivnostima protiv antidržavnog djelovanja ambasadora BiH u Kanadi


Institut za istraživanje genocida Kanada je dobio podršku od Mire Lazovića, bivšeg predsjednika Skupštine Republike Bosne i Hercegovine protiv antibosanskog djelovanja ambasadora Bosne i Hercegovine u Kanadi Marka Milisava u kojoj se izmeÄ‘u ostalog kaže:
"Postoje opravdani razlozi za nezadovoljstvo bosanskohercegovačker dijaspore u Kanadi sa radom ambasadora Marka Milisava i stoga Vam daje podršku u borbi protiv njegovog antidržavnog djelovanja".
Institut za istraživanje genocida Kanada se zahvaljuje Miri Lazoviću. Sjene neostvarenih agresivno genocidnih ratnih ciljeva još uvijek lebde nad Bosnom i Hercegovinom. Protagonisti tih politika sve čine da spriječe uspostavljanje države Bosne i Hercegovine kao stabilne i funkcionalne države. Bosna i Hercegovina će nadživjeti svoje neprijatelje, kroz historiju je prolazila teške trenutke i ovaj put će nadvladati svoje unutrašnje i vanjske  protivnike. Istina, pravda i kultura sjećanja su temelji snage i pravednosti bosanskohercegovačke države, koji se  ogledaju u tome koliko je Bosna i Hercegovina sposobna da štititi ljudska prava i slobode svakog pojedinca na svakom pedlju svoje države.

Institut za istraživanje genocida Kanada

Vijesti: