Vijesti

U povodu orekestriranih napada veliko-srpskih mitomana na Institut za istraživanje genocida Kanada i direktora Emira Ramića

 

U povodu orekestriranih napada veliko-srpskih mitomana na Institut za istraživanje genocida Kanada i direktora Emira Ramića


U povodu orekestriranih napada veliko-srpskih mitomana na Institut za istraživanje genocida Kanada i direktora Emira Ramića

 

TRIFKOVIĆ I NJEGOVA MITOMANSKA SPC - SANU KAMA BRATIJA

Autor: Tim Bošnjaci.Net

Objavljeno: 20. March 2011. 14:03:39


Na pragu trećeg milenijuma u vremenu kada savremeno čovječanstvo napreduje u svim naučnim disciplinama, kada kvantna fizika otkriva najsitnije detalje stvaranja Univerzuma, srpsko /crnogorski/ veliko-nacionalisti i fašisti nikako da se otarase svetosavske paganske mitomanije, zasnovane na genocidnim kama osnovama i izmišljenoj ugroženosti Srba od svakog i na svim merdijanima i dalje žive u srednjem vijeku i izmišljaju vještice i planiraju inkvizicije planetarnih razmjera.
Fašistički nastrojeni kvazi intelektualci iz srpskog mitomanskog korpusa udaraju na intelektualce u državama iz okruženja, ali i na istinske intelektualce vlastitog naroda, samo iz jednog razloga, pokušaj osvješÄ‡ivanja i edukacije srpskih širih narodnih masa i prihvatanja naučnih istina i rušenja blasfemije i mitomanije. Jednom riječju najugroženija kategorija u srpskom mitomanskom intelektualnom miljeu jeste ISTINA! Laž, kama, paganska misao, želja za krvlju i uništenjem svega različitog od njihovih pogleda generator je svih intelektualnih i drugih nebrojenih zločinačkih pokolja na ISTINU I RAZLIÄŒITOSTI.

 

Personifikacija oličenja mitomanskog intelektualca, fašiste, lašca, ubice ISTINE imamo u mitomanskom dr. SrÄ‘i Trifkoviću i njegovim perfidnim pokušajuma ubijanja ISTINE konkretno na slučaju Emira Ramića, direktora i osnivača Instituta za istraživanje genocida Kanade /IRGC/. Pošto je svjetskom javnom mijenju dobro poznata Trifkovićeva fobija od ISTINE i njegovo zalaganje i pokušaji negiranja genocida nad Bošnjacima Bosne i Hercegovine zbog čega mu nedavno nije dozvoljen ulazak u Kanadu, razočaran takvom odlukom kanadskih vlasti, sa velikosrpskim genocidnim ešalonom obrušio se svim raspoloživim sredstvima na uglednog naučnog istraživača Emira Ramića. Izmišljanjem raznih konstrukcija i laži SrÄ‘a Trifković sa skribanterijama i intervjuima, izmišlja zavjere, laže, obmanjuje, prepada i ucjenjuje, huška i diže tenzije pretvarajući sebe u navodnu žrtvu navodnih „džihadskih i islamskih“ zavjera povezanih sa raznim sistemima i državama civiliziranih svjetskih država, u konkretnom slučaju Kanade i Amerike. Dobro organiziranim četničkim lobijem i ogromnim parama, po ko zna koji put provjerenim metodama koje prelaze i maštu Gebelsa, SrÄ‘a Trifković vješto koristi raspoložive novinarske huškače, iste one koji su i stvorili uvjete za krvavi raspad SFRJ. Pošto, Haški tribunal, na žalost nije sproveo istragu i pohapsio ratne huškače i pse rata navodne novinare mitomanske provicijencije, oni sada osokoljeni udaraju na sve meÄ‘unarodne institucije koje se bore za istinu i pravdu. Oni koji se dobro sjećaju pamte suÄ‘enje Klintonu, Medlin Olbrajt i drugim predsjednicima EU u sred Beograda i izvještaja sa suÄ‘enja mitomanskih novinara Trifkovićevih trabanata.

SrÄ‘a Trifković uz logistiku četničke dijaspore pokušava obmanuti meÄ‘unarodnu javnost plasiranjem laži i pozivanjem na knjige pisane po narudžbini SPC i SANU mitomanije, sebi daje za pravo da tumači i Svetu Knjigu Kur'an, islamsku filozofiju i principe vjere. Da zna jadnik o kakvom se uzvišenom učenju radi nikada ne bi ni slova napisao.

Pažljivom analitičaru koji prati javne nastupe veloko-srpskog nacionaliste Trifkovića lahko može zaključiti da isti osim laži nema šta ponuditi eventualnim citaocima ili slušateljima koji koriste razum. Da se radi o namjenskom indoktriranju mladeži i sijanju govora mržnje vidljivo je iz svakog njegovog javnog obraćanja koje je preokupoirano bolesnim negiranjem genocida nad Bošnjacima koji je počinila njegova pravoslavna kama bratija. Na koga Trifković odapne kamu mržnje i laži, razumom obdareni prepoznaju Istinu. Zato Ramiću budite sigurni da ste na pravom putu i da vašim radom rušite mitomansko prokletstvo, nastavite širiti ISTINU još žešÄ‡e nego do sada!

Napominjemo da je veliko-srpskom nacionalisti i negatoru genocida SrÄ‘i Trifkoviću, 24. februara 2011. bilo je zakazano predavanje na Univerzitetu Britanske Kolumbije u Vankuveru, ali tom prilikom je vraćen sa vaknkuverskog aerodroma uz sljedeće obrazloženje: „Nepoželjan na osnovu kršenja ljudskih prava i(li) meÄ‘unarodnih prava zbog toga što je bio visoki funkcioner u vlasti koja, po mišljenju ministra, učestvuje ili je učestvovala u terorizmu, sistemstskom ili grubom kršenju ljudskih prava, ili genocidu, ratnim zločinima ili zločinima protiv čovečnosti u smislu podsekcija 6 (3) do (5) zakona o Zločinu protiv čovječnosti i ratnih zločina.”

Sada je jasnije ko je ustvari SrÄ‘a Trifković i zašto je Institut na čelu sa Ramićem u pravom momentu povukao pravi potez!


Vijesti: